28.02.2017 r. Rusza Lokomotywa Zdrowia – medyczny internetowy sklep partnerski ZARYS International Group

28-03-2017

Firma Cezetel Olsztyn, właściciel sklepu internetowego LokomotywaZdrowia.pl, współpracuje od wielu lat z firmą ZARYS International Group, będąc jej oficjalnym dystrybutorem. Oferta Lokomotywy Zdrowia to wachlarz produktów potrzebnych w jednostkach medycznych od drobnego sprzętu jednorazowego użytku po aparaturę medyczną i meble. W ofercie znajdziemy między innymi produkty, takie jak: rękawice medyczne, materiały dezynfekcyjne, serwety i obłożenia operacyjne, jednorazową odzież medyczną czy narzędzia chirurgiczne.

„Gdy pojawił się pomysł utworzenia nowego sklepu internetowego, nie wyobrażaliśmy sobie, aby nie poprosić o wsparcie ZARYS-u, firmy, której jesteśmy dystrybutorem, a która często wspiera działania promujące swoje produkty. To co przyświecało nam przy tworzeniu Lokomotywy Zdrowia to dbałość by zakupy były szybkie i proste. Nasz sklep jest funkcjonalny i prosty w obsłudze. Zależało nam także na tym aby asortyment był podzielony na przejrzyste kategorie, a opisy produktów wyczerpujące. Ma to pomóc naszym klientom wyszukać wszystko, czego potrzebują. Lokomotywa Zdrowia ma też nowoczesną szatę graficzną i intuicyjny interfejs. Sklep działa również na urządzeniach mobilnych.” – mówi Małgorzata Juszkiewicz, Prezes Zarządu Centrum Zaopatrzenia Lecznictwa Cezetel Olsztyn.

Obecnie na rynku znajduje się wiele sklepów internetowych z branży medycznej oferujących zróżnicowany asortyment sprzętu medycznego. Lokomotywa Zdrowia wyróżnia się jednak pośród innych podmiotów tym, że kieruje swoją ofertę do szerokiej grupy odbiorców, zarówno profesjonalnych jednostek medycznych, jak również detalistów i pacjentów.

„Przy wsparciu produktów sygnowanych marką ZARYS oraz dostępnych w naszej dystrybucji chcemy, aby w Lokomotywie Zdrowia można było kompleksowo doposażyć nie tylko gabinet lekarski i przychodnię, ale również domową apteczkę. Zwłaszcza mamy na uwadze chorych i pacjentów po zabiegach, operacjach, którzy muszą dokonać zakupu specjalistycznych opatrunków, a nie mogą tego robić w aptekach ze względu na cenę albo po prostu brak dostępności produktów.” - dodaje Paweł Ossowski, Wiceprezes Zarządu ZARYS International Group.

Sklep dostępny pod adresem: www.lokomotywazdrowia.pl